©2023 by Thyme. Proudly created with Wix.com

Team work makes the dream work: FoodLoveXGust

July 2, 2019

Je hebt het zeker al gemerkt: FoodLove & Gust are a great team! Evi De Cock, leading lady van Gust, is nu eenmaal een prachtmens, een inspirerend ondernemer en een lieve vriendin, waarmee ik maar al te graag nieuwe collaborations uitdenk. 

 

Vier jaar geleden organiseerde ik voor het eerst heel wat workshops bij Gust, één van mijn favoriete ontbijt & lunch spots in Gent. Ook kwamen er een aantal FoodLove gerechten op de Gust menukaart en werkten we samen voor de fotografie van haar cateringdienst de Boterhamdoos

 

And now we're teaming up again! 


Je hebt het waarschijnlijk al gehoord, maar Gust is verhuisd naar een prachtig pand, iets verder in dezelfde straat als de oorspronkelijke locatie. Om nog meer Gustlovers te ontvangen voor de lekkerste brunches, creëerde Evi een erg ruime, groene en huiselijke plek. Op het gelijkvloers kan je er terecht voor de lekkerste healthy brunchgerechten, feel food comfort food en homemade drinks.

 

 

 

Op het eerste verdiep vind je "Het Appartement", waar je terecht kan voor events, business meetings & kookworkshops. And you guessed it: voor die workshops werken Evi en ik opnieuw samen! 

 

 

Evi, the Queen of Brunch, host er zelf heel wat brunchworkshops. Ze heeft de meest fluffy pancakes, de pittigste shakshuka en de kruidigste salades op haar menukaart staan. Tijdens de brunchworkshop zal ze je een aantal (but definitely not all) keukengeheimen prijsgeven. 

 

Ook FoodLove host hier regelmatig workshops, rond heel wat heerlijke thema's. Op de agenda deze zomer? Healthy breakfast workshops, heel wat inspiratie uit de wereldkeuken en de populaire Mealprep workshops, boordevol recepten uit mijn boek Ready, Set, Go! Je slimme voorsprong op een gezonde week. 


Maar ook samen hosten Evi en ik de lekkerste workshops: de Healthy Comfort Food workshops. Deze combineren feel good food van Gust met de healthy filosofie van FoodLove. 

 

 

Zoek je dus een locatie voor een business meeting met catering, een teambuilding met kookworkshop, een vrijgezellenbrunch waarbij je samen met Evi in de kookpotten roert of healthy inspiration tijdens een FoodLove workshop, dan ben je in deze light & breezy location aan het juiste adres. 

 

 

Contacteer ons gerust voor alle informatie, via evi@gustgent.be of stefanie@foodlove.be

 

Hope to see you soon in Het Appartement! 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon