Healthy Webinars & Digital Workshops

Wil je je team een energyboost geven met healthy food inspiration, mealprep tips & tricks en heerlijke recepten?

 

Trakteer hen dan op een FoodLove webinar, een online workshop of op de uitgebreide Mealprep Masterclass!

 

Versterk niet enkel hun gezondheid, maar ook de band tussen de collega's, of ze nu op kantoor of van thuis uit werken. 

1. Mealprep Webinar

Een drukke agenda en toch gezond koken? Ontdek met je collega's in deze webinar (70 min) hoe je een gezonde voorsprong neemt op je werkweek, zonder elke dag in de keuken te staan!

 

Mealpreppen? Misschien doe je het al, bewust of onbewust. Je maakt een extra grote portie saus om in te vriezen, in het weekend zet je het ontbijt voor maandagochtend klaar, en ook voor de kids maak je hun vieruurtje in grotere hoeveelheden op voorhand. Je kan zelfs een stapje verder gaan, en je weekmenu zo opstellen dat je heel wat foodprepping reeds op voorhand kan doen, op momenten waarop je meer tijd hebt. 

Door op rustige momenten een aantal voorbereidingen te treffen in de keuken, kan je een voorsprong nemen op je drukke week. Zo heb je altijd energy-boosting ontbijtjes, sweet treats & hartige gerechten in huis!

 

Tijdens deze webinar leer je:

- Hoe je gezonder en gevarieerder kan eten

- Hoe je tijd en geld kan besparen door te mealpreppen

- Wat mealpreppen is en wat de verschillende mealprep methodes zijn

- Wat de voordelen zijn van mealpreppen, en de eventuele nadelen

- Hoe lang je voeding mag bewaren, zowel in de koelkast als de diepvries & wat de beste bewaarmethodes zijn

- Wat de impact is van mealpreppen op nutriëntenverlies en of dit überhaupt erg is (spoiler alert: neen, keep on mealprepping!)

- Hoe je van je koelkast een salad bar kan maken

 

De webinar duurt 70 minuten en is pre-recorded. Ik bezorg jullie de opnames of de link naar de video tegen een samen vastgelegde datum.

Een vrijblijvende offerte kan je opvragen via mail.

2. Digitale lunchworkshop 

Tijdens deze virtuele kookworkshop  maken we een aantal energy-boosting gerechten . You won’t believe healthy can taste this good! Ik toon jullie dat gezond koken snel en gemakkelijk is, en dat de ingrediënten en smaken erg toegankelijk zijn. Zo wordt gezond koken haalbaar én aantrekkelijk voor iedereen! Door vaker gezond te eten, zijn je batterijen opgeladen voor je werk, vrienden, familie en hobby’s.

Ik geef heel wat uitleg over gezonde voeding, krachtige ingrediënten die jouw weerstand een boost geven en heel wat praktische tips & tricks bij de gerechten die we bereiden.

 

On the Menu

Het menu en de lengte van de workshop worden in samenspraak met jullie vastgelegd. Ik hou met plezier rekening met intoleranties of dieetwensen. De gerechten zijn in ieder geval vegetarisch en kunnen perfect lactosevrij of glutenvrij gemaakt worden.

Voorbeeldmenu voor een workshop van 30min:

  • Courgettepannenkoekjes met basilicum en kruidenkaas

  • Havermout-banaankoekjes met chocolade en notenpasta

Bovenstaande gerechten kan je bovendien perfect invriezen! Zo heb je altijd een snelle lunch on-the-go, of een gemakkelijk ontbijtje voor drukke ochtenden.

 

Praktisch

Zodra het menu vastgelegd is, stel ik de receptenbundel en boodschappenlijst op. Jullie kunnen deze (minstens) een week op voorhand bezorgen aan alle collega’s. Zo hebben ze voldoende tijd om alle ingrediënten en het nodige materiaal in huis te halen.

De receptenbundel bevat niet enkel de twee vastgelegde recepten, maar zal ook aangevuld worden met 10 extra recepten. Deze recepten zullen een combinatie zijn van zoete & hartige gerechten. Zo hebben ze na de workshop extra inspiratie om gezond te koken.

De workshop is pre-recorded. Ik bezorg jullie de opnames of de link naar de video  tegen een samen vastgelegde datum.

De opname kan herbekeken worden, maar mag niet doorgegeven worden aan derden, of aan andere afdelingen die niet behoren tot de initiële doelgroep van 180 deelnemers. Alle rechten blijven behouden door FoodLove.

 

Prijs op aanvraag, contacteer me voor een vrijblijvende offerte.

4. Mealprep Masterclass 

Deze uitgebreide e-course kunnen ze vanuit de zetel of keuken volgen, wanneer ze willen en op hun eigen tempo. Alle informatie vind je hier.

 

Contacteer me gerust voor een aangepast prijsvoorstel voor kleine of grote groepen. 

*Door de Corona-maatregelen is het onzeker wanneer we opnieuw op een veilige en gezellige manier samen kunnen koken. Voorlopig organiseer ik dus geen offline kookworkshops meer. 

 

Healthy Customers

©2023 by Thyme. Proudly created with Wix.com