About FoodLove

Hi, iedereen!

Vier jaar geleden ben ik in volle vaart en met keiveel goesting begonnen aan FoodLove. Een project waarbij ik alles kan doen wat ik graag doe: mensen enthousiast maken over gezonde voeding, mijn creativiteit gebruiken bij receptontwikkelingfoodstyling en foodfotografie, en elke dag nieuwe activiteiten en ideeën uitwerken, as long as it has to do with food!

 

Bovendien hou ik enorm veel van reizen. Van proeven, ontdekken, leren en genieten. En van mijn verre reizen breng ik graag inspiratie en recepten mee naar huis. Zo kan ik zelf elke dag weer een beetje reizen en kan ik ook andere mensen laten meegenieten van de heerlijke wereldkeuken tijdens mijn workshops.

Workshops, you say? Yes! Met FoodLove geef ik inspirerende kookworkshops waarbij jij, je vrienden en je collega's samen kunnen genieten.  Ik stimuleer jullie om gezonder te koken en focus hierbij op gerechten en ingrediënten waar je energie van krijgt.

Ik geloof namelijk sterk in de kracht van gezonde voeding, waarbij je leert luisteren naar je eigen lichaam en een positieve eetfilosofie aanneemt.

Liever actiever? Neem dan deel aan een FoodLove Healthy Hotspot Tour en ontdek samen met mij de meest inspirerende plekjes van Gent! 

Lees zeker ook het interview met de Startersfabriek, waarin je alles leest over mijn ondernemersverhaal. 

Wil je graag meer inspiratie? Neem dan zeker een kijkje op mijn instagrampagina of op facebook.

Ciao! 

Stefanie

Stefanie Baert - by The Fresh Light
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

©2023 by Thyme. Proudly created with Wix.com