top of page

Snel Koken op Drukke Dagen

Bespaar tijd én afwas met mijn snelle recepten en slimme kooktips!

  • Heb jij geen tijd om elke avond uitgebreid te koken? 

  • Krijg je de kriebels van de vraag "Wat eten we vanavond?"?

  • Verlies je veel tijd met het bedenken van een weekmenu en met het inkopen van al je ingrediënten?

  • Duurt het kuisen en snijden van groenten veel te lang voor jou? 

  • Krijg je stress van recepten met veel stappen en nog meer potten en pannen

  • Voel je je opgejaagd om op tijd eten op tafel te zetten? 

  • Eindig je altijd met een ontplofte keuken en een berg afwas?

  • Wil je graag snelle, voedzame en overheerlijke recepten maken? 

In de cursus "Snel Koken op Drukke Dagen" vertel ik je hoe het anders kan. Ik geef praktische ideetjes voor het maken van je weekmenu, deel handige tips om sneller te koken, vertel je mijn snelle groentegeheimen en verwen je natuurlijk ook met heerlijke recepten waarmee je tijd en afwas bespaart in de keuken. 

Je betaalt hiervoor slechts 29,5 euro! Klinkt goed?

Klik op de pijl om enkele gerechten uit de cursus te zien

INHOUD VAN DE CURSUS

De cursus combineert snelle recepten met uitgebreide video's boordevol snelle kooktips. 

THEMA'S

De cursus omvat 7 verschillende thema's, die elk een oplossing bieden om sneller te koken op drukke dagen. Omdat je het zo druk hebt, hou ik de uitleg kort!

  1. Mealplanning -  inspiratie en de juiste tools voor een snel & gemakkelijk weekmenu

  2. Speedy Ingrediënts - welke ingrediënten besparen jou erg veel kooktijd? De pro's en contra van conserven en eten uit zakjes en pakjes. maar ook tips voor snellere (groente)snijtechnieken!

  3. Snel & Efficiënt koken - leer het recept negeren, creëer een logische flow in je keuken en ga slimmer aan de slag tijdens het koken (incl. slimme kookhacks)

  4. Waiting Time - hoe beperk je nutteloze roertijd en wachttijd, en wat kan je doen tijdens onvermijdbare wachttijd ? 

  5. Afwas Besparen - hoe kan je het aantal potten, pannen en mengkommen reduceren? Welke gerechten tover je gemakkelijk om tot een eenpansgerecht, en hoe doe je dat?

  6. Creatief met Restjes - hoe tover je je restjes om tot iets nieuws? En hoe bewaar je best die restjes?

  7. Freezer-Friendly Food - hoe zit het nu met diepvriesgroenten?  Een verhelderende kijk op de diepvriesschuif. Hoe gebruik je ingrediënten uit de diepvries het best? Kan je dipevriesgroenten in de oven roosteren? En hoe zorg he ervoor dat jouw gerechten goed bewaren in de diepvries? Wat vries je best niét in?

CURSUSMATERIAAL

In elk hoofdstuk vind je:

- een boeiende video mét opdrachten (meer dan 3 uur kijkplezier in totaal!)

- een audio-versie van de video, voor wie liever luistert dan kijkt

Daarnaast ontdek je:

- een presentatie in pdf-formaat (meer dan 100 pagina's). 

- een e-book met 25 recepten (deze worden de komende tijd uitgebreid met nog minstens 10 extra recepten!)

PRIJS

Eindelijk sneller koken op drukke dagen? Dat kan nu voor slechts 29,5 euro! 

SNEL KOKEN OP DRUKKE DAGEN VISUAL (1380 x 838 px).png

F.A.Q​.

Heb je een vraag over de cursus of de recepten? Je vindt het antwoord waarschijnlijk in de Q&A hieronder. 

Zit je met een andere vraag? Stuur me dan gerust een mailtje!

Q: Waar kan ik de cursus volgen?

A: De cursus staat op het leerplatform Teachable. Zodra je de cursus via de FoodLove webshop aankoopt, krijg je een mailtje om (gratis) je account aan te maken en in te loggen. 

Q: Kan ik het e-book met recepten downloaden en afprinten?

A: Natuurlijk! 

Q: Ik heb weinig tijd om alle video's te bekijken, is de cursus dan wel iets voor mij?

A: Zeker! Je kan naar de audioversie van de video's luisteren (in je auto, op wandel, in de winkel,..) of je kan gewoon de slides (in pdf versie) doorbladeren wanneer het jou past. Dan kan je snel ontdekken welke hoofdstukken voor jou het interessantst zijn. Ook geef ik in de recepten heel wat snelle kooktips, dus ook daar leer je veel bij 😊

Q: Kan ik de video's of audio's aan versneld/vertraagd tempo afspelen?

A: De video's kan je in het leerplatform bekijken aan een hogere of lagere snelheid afspelen. De audiobestanden niet. Die kan je wel downloaden om dan in een mediaplayer naar keuze sneller of trager af te spelen. 

Q: Bevat de cursus veel vegetarische of vegan recepten?

A: Alle recepten zijn vegetarisch. Een aantal recepten bevatten eieren of kaas, maar ik geef zo vaak mogelijk aan hoe je die kan vervangen om het recept 100% plantaardig te maken. Er bestaan tegenwoordig heerlijke alternatieven voor zuivel!

Q: Ik eet niet vaak vegetarisch, kan ik de recepten met vis of vlees maken? 

A: Uiteraard! De plantaardige alternatieven (veggie kipstukjes, worst of gehakt bijvoorbeeld) kan je perfect vervangen door de "echte" variant. Mogelijks moet je de gaartijd iets aanpassen voor het beste resultaat. Maar als je het gewend bent om vlees te bereiden, dan zal je dit probleemloos kunnen inschatten.

Q: Zijn de recepten gemakkelijk aan te passen naar 1 persoon? 

A: Zeker! Bijna alle recepten zijn voor 2 personen, dus dan heb je als single één extra portie (en geen drie!) voor de dag nadien of voor in de vriezer. De standaard kijk op "het Vlaamse gezin" met 2 volwassenen en 2 kinderen is in mijn ogen wat achterhaald. Wat met singles? Koppels? Koppels met een klein kindje dat niet (veel) mee-eet? Vandaar de keuze voor recepten voor 2 personen, die kan je makkelijk vermenigvuldigen indien nodig. 

Q: Zijn het moeilijk te vinden ingrediënten?

A: Bijna alle ingrediënten zal je in de betere/grotere supermarkt vinden. Bij enkele specialere ingrediënten vermeld ik hoe je ze kan vervangen.

Q: Wat is het verschil met je Mealprep Masterclass, je kookboek "Ready Set Go" en je Traybake E-book ?

A: Alle recepten in deze cursus zijn gloednieuw en exclusief voor deze cursus! Wat de video's met slimme kooktips betreft: daar kan er 15% overlapping zijn met wat je eerder van mij las/volgde. Maar dat betekent dus ook dat 85% helemaal nieuw is voor jou! En een kleine opfrissing van wat je ooit al eens hoorde (maar misschien nog steeds niet toepast) kan geen kwaad, toch? 😉

bottom of page