Inloggen in de FoodLove Academy

Ben je ingeschreven voor een e-course op de FoodLove Academy? Welkom, fijn je erbij te hebben!

Wil je graag (opnieuw) inloggen in de online leeromgeving? Volg dan onderstaande stappen.

Happy learning!

1. Bevestig je aanmelding en kies een paswoord

 

Je hebt na de aankoop een aantal mailtjes gehad, waaronder een mailtje van Teachable (het leerplatform van de FoodLove Academy). Via die mail kan je je een eerste maal aanmelden/inloggen en een paswoord kiezen. 

 

Niets ontvangen? Check zeker (op tijd!) je spam, want de mailtjes durven daar te belanden. Log ook snel na aankoop in, want de link vervalt automatisch na enkele weken (om veiligheidsredenen van Teachable). 

 

Lukt dit niet? Ga dan naar onderstaande link, klik rechtsboven op Log In. Geef je emailadres in (waarmee je de cursus kocht) en klik op 'forgot password'. Dan krijg je een mailtje waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen. Vind je de mail niet? Check opnieuw weer je spam!

Eens je je aangemeld hebt en een paswoord hebt gekozen, kom je automatisch terecht op de FoodLove Academy, op https://foodlove-academy.teachable.com

2. Log-in via de homepage van de FoodLove Academy

Telkens je je wilt inloggen, ga je naar de homepage van de FoodLove Academy.Klik hiervoor open deze link:

https://foodlove-academy.teachable.com

Rechtsbovenaan kan je vervolgens klikken op Login, of eerst op de drie streepjes van het menu, en vervolgens op Login. 

 


3. Bookmark de leeromgeving

Om snel terug in te loggen in de FoodLove Academy, is het een goed idee om de log-in pagina op te slaan. Plaats ze bijvoorbeeld onder de "Favorieten" van je internetbrowser. Zo kan je met twee klikken snel en gemakkelijk inloggen! 

4. Paswoord vergeten? 

Op de Login-pagina kan je via de knop "Forgot Password" een nieuw paswoord instellen. 

5. Need my help?

Lukt het toch niet om in te loggen? Of heb je de allereerste mail van Teachable gemist (omdat jouw spam mailbox automatische opruimacties uitvoert na enkele weken)?

 

Ga dan naar onderstaande link, klik rechtsboven op Log In. Geef je emailadres in (waarmee je de cursus kocht) en klik op 'forgot password'. Dan krijg je een mailtje waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen. Vind je de mail niet? Check opnieuw weer je spam!

https://foodlove-academy.teachable.com

Lukt dit allemaal niet? Contacteer me dan gerust via mail