top of page

Traybake E-book

Wat een zalig boek! 🔥

Ik maakte er al drie recepten uit, allemaal heerlijk, snel en voedzamer dan mijn andere "snel eten" oplossingen :)

Ik denk niet dat ik al een kookboek kocht waar ik al zoveel uit maakte en waarvan zoveel gerechten een vaste plaats op ons weekmenu veroverden!

Jouw boek maakte mijn leven gemakkelijker en gezonder! Door mijn lange werkdagen zijn traybakes het ideale alternatief. Merci voor je prachtige recepten!

Wil jij ook tijd besparen in de keuken? Minder stress en vooral minder afwas?

Ontdek in mijn e-book 40 heerlijke recepten voor gerechten die je op één bakplaat of in één ovenschaal bereidt. Voor elk moment van de dag: heerlijk zoet ontbijt, voedzame tussendoortjes, snelle lunches en comfort food voor 's avonds. 

Traybakes zijn de ideale oplossing voor wie geen uren in de keuken wilt staan. Je snijdt de ingrediënten, mengt ze met wat olie of een sausje, brengt ze lekker op smaak met kruiden en klaar! De oven doet al het werk. Je moet dus geen verschillende potten en pannen in de gaten houden, en ook de afwas is beperkt tot één bakplaat of ovenschaal. En die goudbruin geroosterde randjes, die zijn ooh zo lekker!

In het e-book vind je niet enkel creatieve bakplaatgerechten, maar ook heerlijke ovenklassiekers die je dankzij FoodLove nu volledig in de ovenschaal kan bereiden! Wat dacht je van Mac 'n' Cheese of een Raviolilasagne, helemaal in één ovenschaal gegaard?

Klinkt geweldig, toch? 

Bovendien geef ik jou een antwoord op jouw vaakst gestelde vragen:

- Hoe lang moeten verschillende ingrediënten in de oven?

- Gaat alles tegelijkertijd in de oven?

- Welke oventemperatuur geeft het beste resultaat?

- Kan je ook pasta en rijst garen in de oven?

- Wat is het verschil tussen hetelucht en boven- en onderwarmte? 

- Welke bakplaten gebruik je? 

- Hoe krijg je alles snel weer proper?

Deze en heel wat extra traybake tips & tricks ontdek je in mijn e-book!

TRAYBAKE E-BOOK ©FoodLove.png

Het Traybake E-book bevat meer dan 130 pagina's en bundelt maar liefst 40 overheerlijke en gemakkelijke recepten.

De prijs bedraagt 19,5 euro. Bestel het e-book hier!

 

BELANGRIJK: Traybake E-book als cadeau

Wil je het e-book als cadeautje kopen voor iemand anders? Stuur me dan eerst even een mailtje voordat je de aankoop doet! Het e-book wordt nl. automatisch bedrukt met de naam van de koper, wat bij een cadeautje de naam van de ontvanger moet zijn. 

Wil je het e-book voor jezelf kopen? Ga dan hier naar de webshop!

Got Questions?

Heb je een vraag over het E-book? Scroll dan helemaal naar beneden, waar ik de vaakst gestelde vragen beantwoord! Ook in deze video beantwoord ik heel wat vragen. Zit je met een andere vraag? Stuur me dan gerust een mailtje!

Is het e-book echt zo geweldig?

Ik ga zelf niet teveel stoefen over hoe lekker de recepten zijn, hoeveel afwas je bespaart en hoeveel tijd je 's avonds plots vrijmaakt, terwijl jouw oven al het werk doet. Ik laat jullie aan het woord! Lees hier een selectie van de hartverwarmende en enthousiaste reacties die ik kreeg! 🥰

"Lang leve jouw e-book! 🙌🏻 Echt!

"Wat ziet het er prachtig uit. Recepten spreken me heel erg aan en interessant dat er zoveel extra uitleg gegeven wordt. Vanavond voor het eerst de pesto gnocchi gemaakt en was super lekker!"

"Ik maakte al de parelcouscous, macaroni, moussaka en lasagneravioli. Allemaal heerlijk en weinig afwas. Dankjewel"

"Waaauuuuwww zo blij mee. Gaat mij echt helpen om sneller te koken. Het ziet er keigoed uit en also: zooooveel extra informatie 😲"

"Wat een zalig boek! 🔥 Ik maakte er al drie uit het boek, allemaal heerlijk, snel en voedzamer dan mijn andere "snel eten" oplossingen :)"

"Ben echt zooooo fan van je traybakes, is overheerlijk en spaart zoveel tijd en afwas 👌🏻"

"Wij deze week al drie verschillende gerechten gemaakt. Wat wil een drukke zelfstandige vrouw die 1001 ballen hoog in de lucht moet houden nog meer? Weinig voorbereiding, 1 plaat dus geen afwas behalve mijn snijplank. 's Avonds 30 minuten in de oven, en terwijl ik de wijn open komen de geuren al uit de oven... fantastisch 😍"

"Mijn lief vroeg tijdens het doorbladeren of we de komende weken niet gewoon ieder recept in de volgorde van het boek gaan maken. Veel traybakes op het menu dus 😊"

Traybakes Overzicht.jpg

F.A.Q​.

Q: Hoe wordt het e-book aangeleverd?

A: Nadat je de bestelling hebt afgerond ontvang je twee mailtjes: ééntje van de webshop met je betaalbevestiging, en eentje van SendOwl. Deze laatste bevat de link naar jouw e-book. Via die link kan je jouw e-book downloaden in pdf-formaat, zowel op jouw smartphone, tablet als computer.

Q: Bevat het e-book veel vegetarische of vegan recepten?

A: Alle recepten zijn vegetarisch. Een aantal recepten bevatten eieren of kaas, maar ik geef zo vaak mogelijk aan hoe je die kan vervangen om het recept 100% plantaardig te maken. Er bestaan tegenwoordig heerlijke alternatieven voor zuivel!

Q: Wat voor recepten zijn het?

A: Zowel zoete als hartige recepten. Apéro traybakes, lichte gerechten boordevol groenten, wereldkeuken, comfort food, cheesy gerechten en zoet gebak.

Q: Staan er naast recepten ook andere dingen in het e-book?

A: De eerste 36 pagina's bevatten tips en tricks i.v.m. traybakes, het juiste materiaal, de lekkerste ingrediënten, hoe je je oven het best gebruikt, wat je kan doen met restjes en hoe je zelf traybakes kan bedenken op basis van wat je in je koelkast vindt.

Q: Kan je de gerechten lang bewaren of invriezen?

A: Traybakes zijn het ideale mealprep gerecht! Je kan alle gerechten gemakkelijk 3-4 dagen bewaren in de koelkast. Bepaalde gerechten zijn ook perfect voor in de diepvries, zoals de Ravioli Lasagne, de Mac 'n' Cheese Traybake en de Parelcouscous Puttanesca.

Q: Kan ik het ook in een papieren versie kopen?

A: Momenteel nog niet (uitgeverijen mogen mij gerust contacteren bij interesse 😉). Je kan het uiteraard wel zelf printen als je wil. Weet dat je slechts één exemplaar voor eigen gebruik mag afdrukken. Het doorgeven of doorverkopen van een (al dan niet geprint) e-book is illegaal en zal juridisch vervolgd worden. 

Q: Zijn het moeilijk te vinden ingrediënten?

A: Bijna alle ingrediënten zal je in de betere/grotere supermarkt vinden. Bij enkele specialere ingrediënten vermeld ik hoe je ze kan vervangen.

Q: Ik eet niet vaak vegetarisch, kan ik de recepten met vis of vlees maken? 

A: Uiteraard! De plantaardige alternatieven (veggie kipstukjes, worst of gehakt bijvoorbeeld) kan je perfect vervangen door de "echte" variant. Mogelijks moet je de gaartijd iets aanpassen voor het beste resultaat. Maar als je het gewend bent om vlees te bereiden, dan zal je dit probleemloos kunnen inschatten.

bottom of page