Receptontwikkeling voor horeca & food brands

Receptontwikkeling 

Ben je op zoek naar creatieve en gezonde recepten, waarbij jouw product centraal staat? Of wens je op regelmatige basis verschillende recepten te publiceren in jouw online of offline tijdschrift?

FoodLove gaat met veel enthousiasme in de keuken aan de slag, om gerechten te ontwikkelen met pure ingrediënten en wereldse smaken. Mijn recepten zijn altijd toegankelijk qua smaken, haalbaar qua ingrediënten en bereiding en natuurlijk overheerlijk. Neem een kijkje op mijn blog om inspiratie op te doen en voorbeelden te zien! 

 

Menu-ontwikkeling voor horecazaken

 

Heb je een eigen horecazaak, maar zoek je inspiratie om vernieuwende en gezonde gerechten op het menu te zetten? Of wil je binnenkort je eerste restaurant opstarten en kan je wel wat hulp gebruiken bij het opstellen van je eerste menu? 

FoodLove heeft de kennis en ervaring die je zoekt! Ik ben op de hoogte van de laatste food trends, heb volledige menu's opgesteld van horecazaken in Gent, Antwerpen en Kortrijk, en gaf meermaals menu-advies aan horecazaken in Gent. Hierbij hou ik uiteraard rekening met de visie van jouw zaak, met de seizoenen en de praktische aspecten in de horecakeuken. 

Wens je een gesprek over één van bovenstaande topics? Contacteer me dan gerust via mail of telefoon