Receptontwikkeling en Culinaire Copy

Je kan bij FoodLove niet enkel terecht voor workshops en food fotografie, maar ook voor culinaire copy en recept- of menu-ontwikkeling. 

Culinaire Copy

Schrijven over creatief koken, de inspirerende wereldkeuken en gezonde voeding? Ik doe niets liever!

Mijn liefde voor een energiek, vlot en helder taalgebruik vind je niet enkel terug in mijn blogberichten, maar ook op elke pagina van mijn eigen kookboek Ready, Set, Go. 

Ben je op zoek naar een culinaire copywriter, voor je online of offline teksten? Speelt gezondheid en duurzaamheid een centrale rol bij jouw horecazaak, tijdschrift, merk of product? Dan ben je bij FoodLove aan het juiste adres. Ik schrijf niet enkel korte columns of uitgebreide artikels, maar ook culinaire reisverslagen, restaurantverslagen en ja hoor, zelfs jouw kookboek!

Receptontwikkeling 

Ben je op zoek naar creatieve en gezonde recepten, waarbij jouw product centraal staat? Of wens je op regelmatige basis verschillende recepten te publiceren in jouw online of offline tijdschrift?

FoodLove gaat met veel enthousiasme in de keuken aan de slag, om gerechten te ontwikkelen met pure ingrediënten en wereldse smaken. Mijn recepten zijn altijd toegankelijk qua smaken, haalbaar qua ingrediënten en bereiding en natuurlijk overheerlijk.

 

Menu-ontwikkeling voor horecazaken

 

Heb je een eigen horecazaak, maar zoek je inspiratie om vernieuwende en gezonde gerechten op het menu te zetten? Of wil je binnenkort je eerste restaurant opstarten en kan je wel wat hulp gebruiken bij het opstellen van je eerste menu? 

FoodLove heeft de kennis en ervaring die je zoekt! Ik ben op de hoogte van de laatste food trends, heb volledige menu's opgesteld van horecazaken in Antwerpen en Kortrijk, en gaf meermaals menu-advies aan horecazaken in Gent. Hierbij hou ik uiteraard rekening met de visie van jouw zaak, met de seizoenen, de food cost en de praktische aspecten in de horecakeuken. 

Wens je een gesprek over één van bovenstaande topics? Contacteer me dan gerust via mail of telefoon

©2023 by Thyme. Proudly created with Wix.com