top of page
  • Stefanie

Teambuildings by FoodLove


Ben je op zoek naar een inspirerende teambuilding in Gent of op kantoor? En houden jouw collega's evenveel van healthy food als jij? Then I've got the perfect teambuilding for you!

FoodLove organiseert twee activiteiten voor jouw team: heerlijke kookworkshops waarbij je samen aan de slag gaat, en healthy food tours in hartje Gent.

Food Tour in Gent

Workshops, you say?

Met FoodLove geef ik inspirerende kookworkshops waarbij jij en je collega’s samen kunnen genieten. Ik stimuleer jullie om gezonder te koken en focus hierbij op gerechten en ingrediënten waar je energie van krijgt. Ik geloof namelijk sterk in de kracht van gezonde voeding, waarbij je eet wat goed voelt voor jou en jouw lichaam.

Tijdens deze workshop krijg je tips & tricks om supergezonde gerechten klaar te maken, met heerlijke smaken en boordevol kleuren en texturen. You won’t believe healthy can taste this good! Ik haal mijn inspiratie vaak uit de wereldkeuken en vertel jullie tijdens het eten graag alles over mijn food travels in Azië.

Introductie tot een kookworkshop

De workshops kunnen bij jullie op kantoor doorgaan. Denk aan een ontbijtworkshop voor de werkuren, of een lunch- en snackworkshop tijdens de lunchpauze.

Willen jullie juist met het hele team even ontsnappen aan de werkomgeving? Dan zoek ik de ideale keuken, voorzie ik gezonde hapjes en ontspannende drankjes en koken jullie samen tijdens een uitgebreide teambuilding.

Graag een aangepast concept? I'd love to hear your wishes!

Food Tour

Liever actiever? Weet jij bovendien graag waar je lekker kan eten en welk plekje net dat tikkeltje anders, lekkerder en innovatiever is? Laat je dan zeker inspireren tijdens de Healthy Hotspot Walk.

Samen met je team verken je Gent, de stad die bekend staat voor zijn healthy food en jonge ondernemers. De leukste koffiebar met vegan taartjes? Een hippe bio-markt waar je health-boosting juices kan kopen? Dé brunchplek in Gent met FoodLove recepten op de menukaart? Check!

Healthy Hotspots Gent

Op elke hotspot leer je bovendien het gezicht achter de zaak kennen. Deze inspirerende ondernemers vertellen hun food filosofie en geven je tips en tricks om gezonder te leven. Heb je juist een team internationale collega's op bezoek? Dan toon ik jullie de leukste plekjes met Gentse specialiteiten: de lekkerste mosterd, Hinkelspel kaas boordevol smaak en kruiden, een glas verfrissende Roomer en heel wat andere heerlijkheden.

Contacteer me gerust via stefanie@foodlove.be voor een vrijblijvende offerte!

282 weergaven
bottom of page