top of page
  • Stefanie

Ready, Set, Go! Het FoodLove kookboek is er!


Exact één maand geleden kreeg ik voor het eerst mijn kookboek in handen: Ready, Set, Go! Je slimme voorsprong op een gezonde week. Een boek waar ik maandenlang aan gezwoegd heb, tot wanneer het perfect was. Een project waar ik al mijn liefde voor eten, voor fotografie en voor jullie in gecombineerd heb.

Ready, Set, Go! is een boek voor drukke mensen die toch gezond willen eten.

Elk hoofdstuk geeft een andere oplossing om vooruit te lopen op de drukke week. Zo geef ik jullie de beste mealprep tips, de lekkerste eenpansgerechten, ontelbare snelle gerechtjes en heel wat freezer-friendly ontbijtjes & sweet treats. Sounds exactly like what you need, right?

Sindsdien mocht ik mijn boek al meerdere malen voorstellen, uitgebreid signeren en trots overhandigen. Jullie ontdekten al mijn tips & tricks, kookten al heel wat gerechten uit het boek en deelden jullie eigen creaties uitbundig op sociale media. Ik ben heel erg dankbaar voor jullie enthousiasme!

Benieuwd naar wat er allemaal in het boek staat? Neem dan zeker een kijkje in onderstaande galerij!

Deze zomer stel ik het boek graag nog eens voor in Lokeren (Bar Copine) en in Kortrijk (Malmo). Ook staan er heel wat Mealprep Workshops op de planning, met recepten uit het boek. Organiseer je zelf graag een lezing, voor jouw bedrijf, organisatie of vereniging? Contacteer me dan gerust om de mogelijkheden te bespreken!

Wil je graag je eigen exemplaar bemachtigen? Dat kan via alle boekhandels in Vlaanderen, maar ook in Gentse winkels ( OHNE en Paard van Troje) en horecazaken (Madam Bakster, O'Yo, Plus, Gust) en natuurlijk ook online. Een gesigneerd exemplaar kan je via mij bestellen en oppikken in Gent.

Ik wens jullie véél healthy inspiration & kookplezier toe!

133 weergaven
bottom of page