top of page
  • Stefanie

1-op-1 coaching Foodstyling & Fotografie


Sinds 2017 organiseert FoodLove inspirerende en hands-on foodstyling en fotografie workshops. Deze intense groepsworkshops worden vanaf 2020 aangevuld met privé coachings, voor iedereen die graag mijn volle aandacht heeft en op kortere tijd nog meer vooruitgang wil boeken.

Tijdens een privé coaching kunnen we de inhoud volledig afstemmen op jouw niveau, jouw wensen en jouw struggles. Ik zal je persoonlijk begeleiden, heel wat feedback geven en samen met jou de juiste composities zoeken, totdat we beelden creëren waar jij vrolijk van wordt. Deze beelden kan je dan gebruiken voor jouw merk, blog, sociale media of andere promotiekanalen.

Inhoud

De privé coachings duren 4 à 5 uur, en bevatten volgende elementen (kan aangepast worden naar wens):

- Tips & Tricks over props (=rekwisieten of attributen), ondergronden & achtergronden – Waar vind je ze? Waar let je op bij de aankoop? Hoe kan je gemakkelijk goedkope props en backdrops vinden of maken?

- Compositie & styling: Hoe stel je een mooie setting samen, die past bij de stijl die jij het mooiste vindt? Zijn er bepaalde regels of trucjes die je kan volgen om tot een beter beeld te komen? Hoe speel je met lijnen en hoe krijg je ritme in je beeld? I'll tell you!

- The kitchen is where the magic happens: Hoe ga je te werk bij het koken van je gerecht? Welke voorbereidingen zijn een must en waarmee wacht je best tot het laatste moment?

- And then there was light! Hoe kan je spelen met licht? Wat is het effect van verschillende soorten belichting en wat vind je zelf het mooiste? Ik geef jullie bovendien heel wat tips & tricks voor goedkope en DIY alternatieven.

- Practice makes perfection: Alles wat ik je het eerste uurtje verteld heb, kan je vervolgens toepassen om heel wat mooie food foto's te stylen & te shooten. Ik geef je heel wat creatieve vrijheid, stuur bij waar nodig en vul jouw styling aan met mijn eye for detail & composition.

- Introductie tot Lightroom: We bewerken samen jouw favoriete foto’s zodat je wegwijs geraakt in Lightroom. Zo heb je ook onmiddellijk na de workshop een aantal beelden die je kan gebruiken in je marketing & communicatie.

Practical

De prijs voor een coaching sessie van 4 à 5 uur bedraagt 350 euro (incl. BTW voor particulieren, excl. BTW voor bedrijven). Dit is inclusief gebruik van al het stylingmateriaal, gerechten en ingrediënten om te fotograferen, een uitgebreide cursusbundel, drinks & healthy snacks.

De coaching sessies gaan door in Gent, aan de Coupure.

Wil je graag meer informatie, of wens je een coaching sessie in te plannen? Contacteer me dan via mail!

See you then!

73 weergaven
bottom of page