top of page
  • Stefanie

Lightroom Workshops voor Food, Product en Lifestyle Fotografie


We worden overstelpt met prachtige foto's in tijdschriften, boeken en online. Je eigen foto's lijken dan maar verlegen muurbloempjes naast die stralende, sfeervolle en indrukwekkende beelden. Maar wist je dat elke foto sterk bewerkt wordt in Lightroom of gelijkaardige software?

Wil jij graag weten hoe je ook jouw foto's kan omtoveren tot magazinewaardige creaties? Maak je leuke foto's, maar missen ze nog die extra punch? Wil je m.a.w. eindelijk leren hoe fotografen hun mooiste werk creëren in Lightroom?

Dan is deze workshop exact wat je zoekt!

Tijdens de hands-on workshop leren jullie niet enkel de basis van Lightroom voor food, product & lifestyle fotografie. Ik overloop met jullie ook een groot aantal van de gevorderde tools van deze fantastische software. Aan de hand van oefeningen met je eigen foto's alsook met mijn FoodLove beelden, leer je deze tricks & tools toe te passen.

De workshops zijn zowel voor absolute leken die Lightroom nog nooit geopend hebben, als voor zij die een minimum aan ervaring hebben, maar nog niet alle aspecten van Lightroom beheersen. Heb je Lightroom reeds gebruikt? Laat me dan gerust weten welke tools je beheerst en welke niet. Ik zorg er graag voor dat er heel wat nieuwe tips & tricks aan bod komen die van jouw foto’s mouthwatering pictures maken.

lll PRAKTISCH lll

- De eerste workshops gaan door op 15 en 19 april 2019.

- De workshop duurt van 9u tot 18u(30) en gaat door in Gent, aan de Coupure.

- De plaatsen zijn beperkt tot 5 personen per workshop.

- Ik verwacht dat iedereen zijn laptop meebrengt met Lightroom Classic CC geïnstalleerd, alsook een aantal RAW-bestanden voorziet om te bewerken.

- De prijs voor de workshop bedraagt € 75 (incl BTW). Hiervoor krijg je heel wat informatie, een aantal foto's om te bewerken, een gezonde lunch, snacks en drinks en uiteraard ook een uitgebreide cursusbundel.

Looking forward to meet you!


101 weergaven
bottom of page