top of page
  • Stefanie

Healthy Breakfast Workshops


Want to Kickstart your Morning?

Altijd willen weten hoe je gezond kan ontbijten zodat je de hele ochtend bomvol energie zit? En heb je het even gehad met jouw dagelijkse kom fruit met yoghurt of boterham met pindakaas?

Schrijf je dan snel in voor één van de FoodLove Healthy Breakfast Workshops!

Tijdens deze workshop krijg je tips & tricks om gezond te ontbijten en maak je in teams heerlijke ontbijtgerechtjes klaar. Geniet van deze energyboosters bij een verwarmende tas thee en ga naar huis met heel wat inspiratie en een uitgebreide receptenbundel.

De eerstvolgende workshop gaat door op 29 juni 2017 om 19u. Yup, you read that correctly: zeven uur 's avonds! Je kan dus zeker een aantal gerechtjes meenemen naar huis zodat je een energizing breakfast hebt de dag erna, of je man, vrouw of kids laten proeven van de heerlijke ontbijtjes.

lll WHAT’S ON THE MENU? lll

Let’s get cooking! Tijdens de workshop maken we in teams heerlijke energyboostende ontbijtjes. Ook wordt er heel wat uitleg gegeven over verschillende producten (notenpasta, kurkuma, acai,..) en over hoe je zoveel mogelijk energie kan halen uit je ontbijt.

We maken tijdens de workshop heel wat zoete en hartige gerechten, waaronder:

- Acai Bowls, met bessen uit het Amazonewoud

- Crunchy mueslibars met noten en amandelpasta

- Apple slice cookies

- Healthy pancakes full of vitamins

- Midden-Oosterse Shakshuka

- Ontbijtsoep met gember, kurkuma en ei

Hungry, anyone?

Het volledige menu blijft nog even een verrassing, but you’ll love it!

lll PRACTICAL THINGS lll

De prijs per persoon bedraagt 55 euro (inclusief ontbijtgerechtjes, flavored water, thee en uitgebreide receptenbundel)

Inschrijven kan via stefanie@foodlove.be. Je deelname is pas verzekerd indien je de betaling hebt uitgevoerd voor de opgegeven datum (betalingsinstructies krijg je via e-mail).

De workshop vindt plaats in de gezellige keuken van EVA vzw (Steendam 84, Gent). Parkeren in de straat is (erg duur) betalend, dus je komt het best met de fiets. Er is ook een bushalte voor de deur. Hou zeker rekening met het spitsuur én het circulatieplan in Gent, zo mis je niets van de workshop :)

Aan de Healthy Breakfast workshop zullen maximaal 12 personen deelnemen. Zo kan iedereen zoveel mogelijk zijn handen uit de mouwen steken en is er voldoende tijd voor Q&A.

Alle gerechtjes eten we gezellig samen op, of nemen jullie mee naar huis (voorzie dan zeker je eigen potjes!).

Volg je liever 's ochtends in het weekend een ontbijtworkshop ? Schrijf je dan in op de FoodLove nieuwsbrief (onderaan deze website) of volg FoodLove op Facebook. Binnenkort lanceer ik daar nieuwe ontbijtworkshops in het weekend! Wil je graag je plekje op de wachtlijst al reserveren? Stuur me dan gerust een mailtje.

See you then! <3

Picture credits:

- Acai bowl by Fitfoodness

- Mueslibars by Taieb Gottiti

- Apple slice cookies by FoodLove for Lucie's Granola

391 weergaven

Σχόλια


Ο σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.
bottom of page