top of page
  • Stefanie

7 Good Reasons for a FoodLove Teambuilding


Elke week organiseert FoodLove een energy-boosting teambuilding. People just loooove healthy food. Dit zijn vaak kookworkshops, maar ook de healthy hotspot tours zijn ongelooflijk populair geworden. Wil je meer weten? Lees dan hier alles over het FoodLove aanbod of lees er de teambuilding blogpost over.

Wanneer je een FoodLove teambuilding wilt combineren met een tweede activiteit, dan kan je inspiratie opdoen via de teambuilding website Weg Met De Baas. Het team achter dit platform is zo enthousiast over kookworkshops, dat ze dit artikel publiceerden. Ze beschrijven de zeven leukste redenen om een kookworkshop te kiezen, en ik deel deze graag met jullie!

1. Everybody's gotta eat anyway

Een teambuilding organiseren kan moeilijk zijn. Je moet rekening houden met verschillende mensen en wensen. Misschien is niet iedereen even creatief, muzikaal of sportief. Één ding is echter zeker: eten moeten jullie toch! Waarom van deze maaltijd dan niet de hoofdactiviteit maken?

2. Werken aan een sterker team

Bij een FoodLove kookworkshop denk je natuurlijk aan heerlijk & gezond eten en immunity-boosting drinks. Maar er wordt zeker ook gewerkt tijdens zo’n activiteit! Met z’n allen versterken jullie vaardigheden zoals communiceren, resultaatgericht werken, creativiteit en ondernemend denken. Allemaal vaardigheden die ook op een werkvloer ontzettend belangrijk zijn. Am I right?

Teamwork!

3. All those options!

Een ander groot voordeel van FoodLove kookworkshops is dat er ontzettend veel keuze is. Of je nu een kookworkshop in Antwerpen, Brussel of Gent zoekt, FoodLove workshops kunnen perfect op verplaatsing doorgaan. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. De keuze is ook enorm uitgebreid als het gaat om het soort gerechten. Wordt het een detoxworkshop, lunchworkshop of een ontbijtworkshop? Of maken we samen een reis rond de wereld(keuken) met een Balinese, Aziatische of Midden-Oosterse workshop?

4. Tailor made

Als er iets op maat gemaakt kan worden voor jouw team, dan is het wel een kookworkshop. Je kan kiezen waar, wanneer en hoe lang de workshop georganiseerd wordt. Ook qua gerechten is alles mogelijk: vegan, vegetarisch, glutenvrij, lactosevrij,.. Overal kan rekening mee worden gehouden. En dat is natuurlijk het leukste aspect, want zo kan iedereen deelnemen aan deze teamactiviteit.

5. Gezonde inspiratie

Een slimme werkgever stimuleert zijn personeel om gezond te leven. Dat is namelijk niet alleen voordelig voor de werknemer, maar ook voor de werkgever en de hele organisatie. Een gezond team is nu eenmaal minder vaak ziek en juist extra productief. Gezonde voeding is een belangrijk onderdeel van een healthy lifestyle. Een teambuilding waarbij je samen leert om op het werk een energizing breakfast of een gezonde lunch te maken is daarom a very good idea.

Watermeloen detox juice

6. On a budget

Ongeacht of je een grote of kleine organisatie bent, budget is altijd een punt van discussie bij het organiseren van een team event. Het leuke aan FoodLove kookworkshops is dat er zoveel mogelijkheden zijn binnen verschillende prijsklassen. Just saying ;)

7. It's all about location

We kiezen samen een locatie die jullie het beste uitkomt: dicht bij het kantoor, bij een station, in het stadscentrum of juist in het groen. Anything that suits your team best! In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om het in jullie eigen kantoorgebouw te organiseren. Dat is niet alleen qua logistiek heel fijn, maar ook zacht voor het budget.

Bureau Cuisine in Melle, een ideale locatie

Did I convince you? Graag meer informatie? Stuur me gerust een mailtje! Wat je ook kiest: it will be delicious!


288 weergaven
bottom of page